Avtomobilska industrija

Orodja in oprema za avtomobilsko servisiranje

Avtomehanika

Ponujamo tehnično dovršene rešitve, visoko kakovost in cenovno konkurenčnost.

Smo v samem vrhu ponudnikov za prestižne in kakovostne blagovne znamke orodij in druge opreme za avtomobilsko industrijo. Prodajo izvajamo z lastnimi prodajniki kot tudi s pomočjo kvalificiranih zunanjih prodajalcev. Prav tako zagotavljamo tudi namestitve in popravila.

Več na: www.orodje-za-avtomehanike.si

Oprema

Program opreme vključuje vulkanizacijske naprave (izmenjevalnik pnevmatik, nastavljanje koles), vse vrste avtomobilskih dvigal (dvokrilna elektromehanska/elektrohidravlična dvigala, škarjasta dvigala, štirikraka dvigala, vgrajena dvigala, tovorna dvigala itd.), karoserijsko opremo, hidravlično opremo, indukcijske grelnike in drugo opremo za avtomehansko industrijo.

Ročno orodje

Ročna orodja so na voljo individualno, v funkcionalnih kompletih ali v vozičkih različnih velikosti in različnih izvedb (po meri). Prav tako nudimo tudi široko paleto specializiranih orodij, namenjenih splošnim delavnicam za popravilo avtomobilov. Ta jim omogočajo opravljanje tudi bolj zapletenih popravil, ki zahtevajo specializirana orodja. Cene teh orodij so bistveno nižje od originalnih.

Potrošni material

Poleg opreme in orodij imamo na voljo tudi program potrošnih materialov, ki zadovoljujejo potrebe avtomehaničnih delavnic, ročnih delavnic in lakirnic. Vključujejo lepila, tesnilne mase, lepilne trakove, premaze in drugo.

Več na spletni strani

www.orodje-za-avtomehanike.si